Over Boaz


Mijn naam is Boaz en ik kom uit het dorp Schoonrewoerd (Utrecht). Sinds mijn tienerjaren wil ik graag een ‘vak’ leren. Ik heb meerdere ambachten en materialen gezien, waarvan het houtbewerken me het meest aanspreekt. Warm materiaal, mooie structuur en een heerlijke geur. Vandaar dat ik begonnen ben op het Hout- en Meubilering College (HMC) en daar heb ik de kneepjes van het vak mogen leren. Na mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een bedrijf in Duitsland. Daar heb ik met trots ‘fachwerk’ leren restaureren. In de tijd dat ik in dienst gewerkt heb bij diverse bedrijven, ben ik erachter gekomen dat het ontzettend gaaf is om zelf te ondernemen. Daarom ben ik sinds 1 juni 2019 mijn eigen bedrijf gestart.

Missie


Het belangrijkste in de organisatie is dat de klant tevreden is. Dat doen we door middel van vriendelijkheid, vakmanschap en door het nakomen van afspraken.

Visie


Op lange termijn wordt er gestreefd naar een duurzame manier van werken. Door middel van groene stroom en het verwarmen van de werkplaats met een pelletkachel is hier een voorbeeld van. De pelletkachel zal worden gestookt van eigengemaakte pellets van resthout. Naast duurzaam ondernemen, is het een streven om uiteindelijk een kleine meubelproductie te creëren.

de missie mijn visie